SKANDALOZAN SNIMAK SA ŽURKE: Muškarac brutalno vređao i psovao dr Predraga Kona (VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2020. u 13:01

I DOK Srbija strepi od svakog novog korona rekorda – došli smo čak do skoro 2.700 novozaraženih za dan, broj hospitalizovanih prešao je 2.500, broj smrtnih slučajeva ponovo je dvocifren, sve je više težih kliničkh slika… ukrako, nalazimo se u sred kovid katastrofe, a neki na sve to odgovaraju žurkom, provodom, pesmom i – uvradema.

СКАНДАЛОЗАН СНИМАК СА ЖУРКЕ: Мушкарац брутално вређао и псовао др Предрага Кона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Skandalozan snimak koji se deli društvenim mrežama najbolje ilustruje potpuno odsustvo svesti i savesti nekih ljudi u Srbiji. Osim skandaloznog ponašanja pojedinaca u doba teške borbe sa korona virusom, na meti se našao i epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

- Samo za dr Kona, konja… Matori, j*****mo te, jahaćemo te, od Beograda do Tare, znači u**aćemo ti se u život. Ja ću biti prvi jahač, a ovi drugi će imati 200 kilovata. Evo, doktore… Doktoreee, nije nam dobro… - govori muškarac u kameru dok se u pozadini vidi gužva i čuju povici i smeh drugih: “Doktore, doktore…”.

Snimak je, kako se može vidi na objavi na Fesjbuku, postavljen 30. oktobra u 21.08, sa porukom: “Undergraund Bgd ne j**u koronu 2%”.

Skandalozne su i reakcije i komentari koji su se nizali na ovaj post: uz emotikone i gifove podrške, tu su i: “Svaka čast”, “Bravo tebroni samo jako i svaki čovek isto da uradi u lajvu…”, “Puna podrška brate!!! J***m li im majku, j***ćemo ih i to na suvo… bez podmazivanja!”….

Video pogledajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)