SUNČANA SUBOTA PRED NAMA: Danas temperatura do 15 stepeni

Tanjug

07. 11. 2020. u 00:22

DANAS će u Srbiji tokom dana biti pretežno sunčano, a uveče i tokom noći u nižim predelima maglovito, s maksimalnom temperaturom od 12 do 15 stepeni.

СУНЧАНА СУБОТА ПРЕД НАМА: Данас температура до 15 степени

Foto: D.Dozet

Jutro će biti hladno, ponegde uz slab, prizemni mraz, a u nižim predelima i maglu ili nisku oblačnost koja se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka može zadržati i pre podne.

Vetar će biti slab i promenljiv, a jutarnja temperatura će se kretati od 0 do šest stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, u nižim predelima sa maglom, a na širem području grada očekuje se i slab, prizemni mraz.

Tokom dana pretežno sunčano, a uveče i tokom noći u nižim predelima ponovo će biti magle.

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od jednog do četiri stepena, najviša dnevna oko 13 stepeni.

Do 14. novembra u Srbiji će jutra biti hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, a u nižim predelima i maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde u Vojvodini, po kotlinama i dolinama reka zadržati i duže tokom dana, naročito početkom sledeće sedmice.

U brdsko-planinskim predelima, kao i u mestima bez dužeg zadržavanja magle, tokom dana biće pretežno sunčano i umereno toplo za ovaj period godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas