U KAKVOM JE STANJU DOKTOR STEVANOVIĆ? Glavna sestra otkriva kako se oseća direktor Infektivne klinike i člana Kriznog štaba

Novosti online

04. 11. 2020. u 11:12

ZORICA Nikolić, glavna sestra na odeljenju za Kliničku farmakoterapiju i nejasna fibrilna stanja Infektivne klinike, kaže da imaju 50 pacijenata, od kojih je u utorak ujutru njih 11 bilo na respiratoru, ali da se to menja iz časa u čas.

У КАКВОМ ЈЕ СТАЊУ ДОКТОР СТЕВАНОВИЋ? Главна сестра открива како се осећа директор Инфективне клинике и члана Кризног штаба

Foto: Tanjug

- Pun je kapacitet bolnice, jer se zgrada renovira. Inače je bilo 270 pregleda, a 97 odsto njih je bilo pozitivno. Ovde već dugo traje velika borba za pacijente, svi smo premoreni, ali se lavovski borimo i želimo da što manje ima obolelih, zato apelujemo na sve građane da nose maske, drže distancu i izbegavaju masovna okupljanja - kaže Nikolićeva.

Ona je poslala poruku i direkrotu ove ustanove, epidemiologu i članu medicinskog Kriznog štaba, dr Goranu Stevanoviću koji je i sam nedvno zaražen korona virusom.

- Direktor doc. dr Goran Stevanović je u samoizolaciji i oporavlja se. Imao je blaži oblik korone. Mi ga ovom prilikom mnogo pozdravljamo, da nam se što pre vrati jer je on jedna velika karika ovde koja sve vodi i bez njega i bez njega ništa ne bi bilo ovako - rekla je glavna sestra Zorica Nikolić.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)