MINISTAR VULIN U KOPNENOJ ZONI BEZBEDNOSTI: Ugrožavanje pripadnika srpske policije nije prihvatljivo (FOTO)

Novosti online

30. 10. 2020. u 15:51

MINISTAR unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatljivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije...

МИНИСТАР ВУЛИН У КОПНЕНОЈ ЗОНИ БЕЗБЕДНОСТИ: Угрожавање припадника српске полиције није прихватљиво (ФОТО)

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas da ugrožavanje bezbednosti pripadnika srpske policije u Kopnenoj zoni bezbednosti nije prihvatljivo i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije.

Vulin, koji je u mestu Štava kod Kuršumlije obišao policijske službenike na koje su sinoć iz pravca Kosova i Metohije iz automatskog oružja pucali nepoznati napadači, naglasio je da svakodnevne krađe šume i nasrtaji na imovinu stanovništva u Kopnenoj zoni bezbednosti zabrinjavaju svakoga u Srbiji, a posebno Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova će učiniti sve da upozori međunarodne faktore, na prvom mestu KFOR, da je njihova odgovornost bilo kakav ulaz iz dubine teritorije sa prostora Kosova i Metohije. Njihova pasivnost ugrožava bezbednost naših pripadnika, a to je nešto što je apsolutno nedopustivo - istakao je ministar Vulin.

Policijske službenike zajedno sa ministrom Vulinom obišli su direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Uprave policije Golub Gačević, načelnik Policijske stanice Kuršumlija Bojan Pešić i komandir Policijske ispostave Kuršumlija Dejan Tanasković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)