NESTAO SA 16.000 EVRA U DŽEPU: Traje potraga za Jovom Kecmanom, očajni otac sumnja da su ga oteli kriminalci

Novosti online/Kurir

19. 10. 2020. u 09:17

НЕСТАО СА 16.000 ЕВРА У ЏЕПУ: Траје потрага за Јовом Кецманом, очајни отац сумња да су га отели криминалци

Foto: Fejsbuk

PORODICA Jova Kecmana (51), trenera i vlasnika teretane, koji je 24. septembra nestao bez traga u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, sumnja da iza nestanka stoje kriminalci, jer je navodno, u trenutku kada je poslednji put viđen, Jovo kod sebe imao veću sumu novca.

Kecmanu, koji je bio poznati instruktor i trenirao mnoge javne ličnosti, trag se izgubio pre skoro mesec dana, a porodica je apel za pomoć uputila i preko sajta "Nestali Srbija".

- Moj sin je 24. septembra oko 19 sati izašao iz kuće i rekao mi da sa drugom ide do Malog Mokrog Luga. Poneo je u džepu najmanje 16.000 evra. Ja sam ranije podigao kredit i pozajmio nešto para, kako bih mu dao. Nije mi rekao za šta mu je potrebno toliko para, a ja ga i nisam pitao, jer sam imao poverenje u njega - kaže za Kurir Mile Kecman, Jovov otac.

On kaže da je jako zabrinut zbog svega.

- Sin mi nije pričao da mu neko preti, traži novac ili ga ucenjuje. Samo je jednom pomenuo da ima neki lični problem, a ja sam to povezao sa ljubavnim problemima - priča Mile.

Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotiće, navodnim vođom "škaljarskog klana". Međutim, njih dvoje više nisu zajedno. Na profilu njegove teretane navedeno je da se bavi akrobatikom, gimnastikom i "military vorkautom".  

Kako objašnjava, sa Jovovom devojkom i advokatom prijavio je nestanak policiji. - U prvom momentu sam se zbunio i uspaničio što ga nema, potpuno sam se izgubio. Ispričao sam policiji sve što znam. Niko ne zna gde mi je sin, a ja sam očajan - navodi Mile i nastavlja:

- Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama, da je možda otišao sa nekom. Međutim, sada sumnjam da se upetljao u nešto i da ovo ima veze sa kriminalcima.

Otac dodaje da je Kecman voleo lepo da živi.

- Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno - kaže on i napominje da sa Jovovom devojkom otvara teretanu svakog dana, ali da otkako je on nestao, gotovo niko i ne dolazi da trenira.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Sima

19.10.2020. 10:28

Po teretenama ima svega i svačega. E moj ćale dobro ti sumnjaš. I da je sin najpošteniji uvuče mu se pljaga pod kožu. Daj bože ćale da se nađe. Mnogo je imao para u džepu.

Srbin

19.10.2020. 11:05

"Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama" " Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno" Са фотографије се јасно види да је био стварно добар младић, сав радан, вриједан, школски примјер традиционалног српског домаћина, узор омладини. Ееех, памети, скупа ли си...

Nemanja

19.10.2020. 11:19

Toliko kriminala u poslednje vreme.Ubistva,samoubistva,nestanci...Ljudski zivot bukvalno nema nikakvu cenu.Sistem se zaglibio u mulj kojim vladaju politika i kriminal.