OPREMAMO KUĆU ZA FILIĆE: "Novosti" pomažu porodici sa jedanaestoro dece

V.N.

17. 10. 2020. u 21:00

U NASELjU Male pčelice kod Kragujevca, gde živi bračni par Filić - Jasmina i Radojica sa njihovo jedanaestoro dece, predstavnici naše Fondacije, dopremili su, 6. oktobra, odeću, obuću, lopte, dečje knjige, kućne potrepštine, sredstva za higijenu...

ОПРЕМАМО КУЋУ ЗА ФИЛИЋЕ: Новости помажу породици са једанаесторо деце

Foto: V.N.

Najvažnija vest za ovu porodicu, bila je da će naša Kompanija i Fondacija da im opreme kuću. Radost i zahvalnost nisu krili. Iako su oboje bez stalnog zaposlenja, dečja igra, graja i njihovi osmesi, najveća su radost za ovo dvoje ljudi, bez obzira na to što svakodnevno brinu kako ih prehraniti, obući, školovati...Poslali ste

pre 5 minuta
LEKOVI ZA BOLESNE

Fondacija humanosti je nebrojeno puta pomogla da se za naše bolesne građane obezbede skupi ili lekovi koji u našoj zemlji ne mogu da se kupe, da oboleli otputuju na lečenje u inostranstvo, da se donira oprema osobama sa posebnim potrebama.

Foto: V.N.

U Gračanici, Nataša Ničić Virijević, majka šestoro dece, ne zaboravlja pomoć naše Fondacije humanosti čijim posredstvom je godinama nabavljala skupe lekove za lečenje kćerke Dragane, koja je, nažalost, od posledica tumora na mozgu preminula juna 2015. godine u 21. godini. - Našoj Gagi nije bilo spasa, ali je zahvaljujući lekovima koje smo nabavljali uz pomoć "Novosti", moja devojčica barem primala neophodnu terapiju - priča Nataša.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas