MUKE SRPSKOG PENZIONERA: Sretenu je stigla basnoslovna suma na naplatu zbog neplaćene kazne za parkiranje: Plašim se dolaska izvršitelja!

Novosti online

17. 10. 2020. u 10:32

МУКЕ СРПСКОГ ПЕНЗИОНЕРА: Сретену је стигла баснословна сума на наплату због неплаћене казне за паркирање: Плашим се доласка извршитеља!

Foto: TV Pink Printskrin

PENZIONER Sreten Spasojević, iz Aranđelovca zbog neplaćene kazne za parkiranje susreo se sa basnoslovnom sumom koji mora da isplati, inače će se susresti sa sudskim izvršiteljima.

Sreten Spasojević pre nekog vremena nije platio kaznu za parkiranje u Topoli u iznosu od 550 dinara, dok se sada susreće sa kaznom koja iznosi više od 25.000 dinara.

Foto: TV Pink Printskrin

Spasojević se brine kako će izmiriti dug jer mu je penzija svega 17.000 dinara.

Prema rešenju javnog izvršitelja zbog neplaćenog parkiranja toliko je narastao sonovnu dug.

- Ne znam po kom osnovu i po kom zakonu, po vrednosti od osnovnog duga to može da bude uvećano za 40 puta - rekao je on i dodao da nije dobio nikakvo prethodno obavetenje o neplaćenoj kazni ili dugu.

Spasojević je ukazao na to da se brine šta će se dogoditi i da li će u njegov skromni dom doći izvršitelji pošto je, kako kaže, zakonski rok za plaćanje kazne, koji iznosi osam dana, istekao.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)