ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo da li će biti zatvaranja Beograda

Novosti online

02. 10. 2020. u 12:24

ЗАВРШЕНА СЕДНИЦА КРИЗНОГ ШТАБА: Ево да ли ће бити затварања Београда

Foto: Ž. Knežević

KRIZNI štab grada Beograda održao je danas sednicu i apelovao na građane da se pridržavaju svih epidemiolških mera.

-Molim vas da sada ne upropastimo sve ono dobro što smo učinili prethodnih meseci, kada je Srbija bila a i danas je jedna od zemalja s najmanje novozaraženih u Evropi- rekao je Goran Vesić nakon sednice.

- Neće biti zatvaranja Beograda, o tome se ne raspravlja niti je ta tema na dnevnom redu. Ne čitajte laži i gluposti oko navodnog karantina sa društvenih mreža koje se namerno plasiraju da prevare građane. Moj stav je da moramo da naučimo da živimo sa virusom, da omogućimo da privreda radi i da se odvija normalan život a da se istovremeno primenom epidemioloških mera sačuva zdravlje gradjanki i građana-rekao je Vesić, prenosi Kurir.

Činjenica da je Beograd ponovo najveće žarište korona virusa u Srbiji treba da nas sve upozori da se pridržavamo epidemiloških mera.

Moramo ozbiljno da shvatimo podatak da je od 111 novozaraženih u Srbiji u četvrtak, 1. oktobra, čak 40 odsto u Beogradu, kao i da je u našem gradu od ukupnog broja testiranih, 4,3 odsto pozitivno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

otvoreno oko

02.10.2020. 12:42

puni autobusi ljudi bez maski dokle preporuke kome preporuke... posle narod nerazuman i nedisciplinovan ... samo zakon ili uredba... bez maske kao i bez karte ne može u autobus ni u školu ni u prodavnicu...

Rodoljub

02.10.2020. 12:50

Какво бре затварње???!!! Да ли је нормалан тај који то и помиње? Људи треба да се ради. Нећемо помрети од короне, него од глади.