SITUACIJA U BEOGRADU JE ZABRINJAVAJUĆA: Čak 40 odsto zaraženih je iz prestonice, Krizni štab izdao upozorenje

Informer

01. 10. 2020. u 15:41

СИТУАЦИЈА У БЕОГРАДУ ЈЕ ЗАБРИЊАВАЈУЋА: Чак 40 одсто заражених је из престонице, Кризни штаб издао упозорење

Foto M.Anđela

OD današnjeg ukupnog broja zaraženih, čak 40 odsto je u Beogradu.

Krizni štab naglašava da je od presudne je važnosti da u ovom periodu sačuvamo visok nivo discipline i lične odgovornosti!

Poseban akcenat je na nošenju maski u zatvorenom prostoru – tržnim centrima, prodavnicama, gradskom saobraćaju, poštama, bankama…

- To je preventivna mera koja nam može sačuvati zdravlje i obezbediti mirniju jesen. Redovno provetravanje prostorija, higijena ruku, dezinfekcija prostora i održavanje razdaljine su od krucijalne važnosti ukoliko želimo da postignemo naš cilj, a to je konačna pobeda nad koronavirusom. Iako je situacija trenutno relativno stabilna, naša borba sa Kovidom i dalje traje i svako neodgovorno ponašanje danas može nas skupo koštati sutra - upozoravaju iz Kriznog štaba!

Podsetimo, od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 6.139 osoba od kojih je 111 pozitivno. U poslednja 24 sata preminula je jedna osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

MiKi

02.10.2020. 08:07

Katastrofa. To je čak 0,002% od broja stanovnika Beograda. Ne mlatite više prazni slamu. Nikoga više ne zanima taj vaš virus. Dosadili ste i Bogu, a kamo li ljudima.

Roki

02.10.2020. 10:30

Sta vise molite,imate li neki stav naredbu,ili se ogradjujete pa da posle okrivite gradjane za sirenje epidemije.Onda najbolje da ne postoji krizni stab.