DR NESTOROVIĆ NE PRESTAJE DA ŠOKIRA: Društvene mreže bruje o njegovom leku za rak (VIDEO)

Novosti online

21. 09. 2020. u 10:33

ДР НЕСТОРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА: Друштвене мреже брује о његовом леку за рак (ВИДЕО)

Tanjug

SRPSKI lekar Branimir Nestorović i njegove reči ponovo su postale tema broj jedan na društvenim mrežama, a ovoga puta u fokusu je njegov “lek” protiv raka.

Na društvenim mrežama počeo je da se masovno deli njegov video sa gostovanja na televiziji B92 kada je u emisiji Fokus pričao o svemu, a najviše o leku protiv karcinoma.

- Zvuči malo rasistički ta teorija, ali je apsolutno dokazana ta činjenica da što su naši preci, dede i babe, bili polugladni i što su teško živeli, odgovorni su za to što smo mi danas otporniji na gomilu raznoraznih bolesti - rekao je srpski pulmolog Branimir Nestorović.

Nestorović je zatim govorio o leku za najtežu bolest.

– Soda bikarbona je lek za rak, lek za raznorazne stvari – rekao je Nestorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Ja sam

21.09.2020. 12:54

Већ су многи пре њега то говорили. Када данас упиташ неког лекара о томе, добијеш одговор: ,,Није довољно истражено, па не може са сигурношћу да се тврди, блабла..." А зашто се не истражи? Па зато што је уносније да се направи ,,лек" који оболелог кошта 2 милиона долара. У модерној цивилизацији та цена мање шокира од оваквих тврдњи.

Itekako

22.09.2020. 00:42

Bravo doktore...mediji ne trebaju pisati ono za sta nisu strucni...vi ste lekar koji je spreman sa dvima podeliti kako se jednostavno mozemo leciti...i to bez kemoterapija koje najcesce doprinesu brzem umiranju pacijenta...