EVO ŠTA SE KRIJE IZA SLUČAJA KOJI JE ALARMIRAO SRBIJU: Deca se tukla zbog spletki roditelja?

Rada Šegrt

20. 09. 2020. u 07:39

DRAMATIČNA priča žene iz Kikinde koja je policiji prijavila da su njeno dete (11) napali maloletnici iz istog grada - dečak i devojčica od po 13 godina, i da su "počinili strašno nasilje nad njim", juče je na noge podigla žitelje ovog grada. Dete je, srećom, lakše povređeno, a svemu su prethodile, kako se pretpostavlja, spletke i optužbe o preljubi?!

ЕВО ШТА СЕ КРИЈЕ ИЗА СЛУЧАЈА КОЈИ ЈЕ АЛАРМИРАО СРБИЈУ: Деца се тукла због сплетки родитеља?

Foto Privatna arhiva

Prema navodima Svetlane K., koja je slučaj i prijavila policiji, a čiju su objavu juče preneli gotovo svi portali, dečak i devojčica od po 13 godina "su jedno njeno dete oborili s bicikla, a zatim se iživljavali nad njim, pokušavajući da ga ubiju":

- Prskali su ga vodom, vezali mu ruke i noge, zakopavali u pesak, pokušavali da ga bace sa sprata nezavršene zgrade.

Dečaka su, navodno, sve vreme tukli i on je, kako je potvrđeno u istrazi, prošao sa lakšim telesnim povredama. Sve se, navodno, dogodilo u Ulici Vojina Zirojevića, u blizini Crkve Svetog Kozme i Damjana.

Svetlanina ćerka iz prvog braka Andera R. J., koja živi u Nemačkoj, optužila je naime Elviru K. da "njena deca čine nasilje nad drugom decom", navodeći da je ona "preljubnica koja otima muževe".

LAŽNE PRIJAVE

PREMA nezvaničnim nalazima istrage, ispituje se da li je u pitanju istinita ili lažna prijava Svetlane K., koja, inače, ima osmoro dece iz više brakova.

Sumnja se da je Svetlana sve izmislila kako bi napakostila sugrađanki, s obzirom na to da su se deca, navodno, kobnog dana samo posvađala i međusobno vređala.

Majka "nasilnika" juče se nije oglašavala, niti je odgovarala na pozive novinara. U njenoj porodičnoj kući zatekli smo samo njenu majku.

- Ona je otišla s decom u grad. Ništa ja ne znam - kratko nam je rekla ova žena.

Komšije su za ovaj slučaj saznale iz medija, ali, kako su nam rekle, ne znaju previše.

- Brat mi je javio o nasilju nad decom u našem gradu. Znam da Elvira tu živi, srećem njenu decu i ništa ružno ne mogu da kažem o njima. Uvek se uredno jave i nisam čula da je iko u ulici do sada imao probleme s njima. Znamo da ima dvoje dece iz prvog braka - ispričala nam je jedna od komšinica.

U kikindskoj policiji, potvrdivši da je slučaj prijavljen, naveli su "da se radi na ispitivanju svih okolnosti ovog događaja" i da dalju istragu vodi Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati