VUČIĆ NA IZLOŽBI U DOMU VOJSKE: Važan jubilej i podsećanje na britansko-jugoslovensku saradnju

Novosti online

sreda, 16. 09. 2020. u 12:30

ВУЧИЋ НА ИЗЛОЖБИ У ДОМУ ВОЈСКЕ: Важан јубилеј  и подсећање на британско-југословенску сарадњу

Foto: instagram buducnostsrbijeav

PREDSEDNIK Srbije obišao je izložbu u Domu Vojske posvećenu 75. godišnjici završetka Drugog svetskog rata.

Na svom instagram nalogu buducnostsrbijeav predsednik je napisao:

"Važan jubilej, 75-godišnjica od završetka Drugog svetskog rata, podsećanje je i na zajedničku britansko-jugoslovensku (srpsku) saradnju, o čemu svedoče i grobovi 471 mornara, vojnika i pilota na Ratnom groblju Komonvelta u Beogradu. Na nama je da čuvamo sećanja na žrtve koje nas opominju i koje ne smemo zaboraviti." - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je izložbu fotografija "Britanci i Drugi svetski rat u Jugoslaviji" u maloj galeriji Doma Vojske Srbije "Beograd".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

Milimir

16.09.2020. 12:58

Sta se desilo sa Britancima da su toliko naklonjeni ka Albancima na KiM, zar su zaboravili istoriju, zar su zaboravili koliko smose zajedno borili, koliko smo im ljudi spasili, zar su zaboravili da smo zajedno pobedili fasizam???

Dragan

16.09.2020. 12:59

Srbija mora da čuvaasećanja na žrtve koje nas opominju i koje ne smemo zaboraviti. Naši preci dali su svoj život kako bi mi imali slobodnu i modermo uređenu Srbiju i neka im je večna slava !

Luka M

16.09.2020. 15:16

Ovaj vazan jubilej je jos jedna prilika da se setimo nasih slavnih predaka ali i prijatelja koji su nam bili saradnici u borbi za slobodu. To je nesto sto se ne zaboravlja.