SRPSKI FEJSBUK ZA KUCE: Virtuelna zajednica u Srbiji bogatija za neobičan i jedinstven servis

J .Stojković

02. 09. 2020. u 15:42

VIRTUELNA zajednica u Srbiji od nedavno je bogatija za neobičan i jedinstven servis na našem podnevlju namenjen psima, tačnije njihovim vlasnicima.

СРПСКИ ФЕЈСБУК ЗА КУЦЕ: Виртуелна заједница у Србији богатија за необичан и јединствен сервис

Foto: Privatna arhiva

Nenad Savić iz Beograda idejni tvorac i vlasnik prve društvene mreže ovakvog tipa, kaže za Novosti da je ova mreža za par dana naišla na veliko interesovanje.

Nenad Savić/Foto: Privatna arhiva

Vlasnici pasa na KucKuc društvenoj mreži mogu da naprave profile svojim psima, da pronađu istu rasu kao što je njihov pas radi upoznavanja pasa, druženja pasa, uparivanja pasa, da čitaju blogove o psima, pronađu veterinara, grumera, pet-šopove, pansione za pse – objašnjava Savić.

Saksofon i bela uniforma

Zanimljivo je da čovek koji je vlasnik ove mreže nije ni veterinar,a za sada ni vlasnik psa, već radiološki tehničar i saksofonista.

Nenad Savić kaže da će uskoro postati vlasnik psa i da je potpuno oduševljen razmenom emocija na relaciji vlasnika i njihovih ljubimaca.

On priča kako su on i njegov prijatelj još pre dve godine došli na ovu ideju, ali da se prijatelj u međuvremenu iselio iz zemlje, tako da je Nenad uspeo sam da realizuje ideju.

Jedna od naših misija je da podignemo svest o usvajanju pasa, te smo ubacili i azile koje naši korisnici mogu da posete kako bi usvojili psa. Dakle ideja je da se na ovoj društvenoj mreži okupe svi vlasnici četvoronožnih ljubimaca – kaže Savić.

Društvena mreža nalazi se na veb adresi www.kuckuc.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)