MALENA TARA OTIŠLA KUĆI BEZ MAME: I sreća i tuga u niškom porodilištu - još uvek se ne zna zašto je Dragana iskrvarila na smrt

Novosti onlajn

01. 09. 2020. u 17:39

- POMEŠANA su nam osećanja, i srećni smo i tužni.

МАЛЕНА ТАРА ОТИШЛА КУЋИ БЕЗ МАМЕ: И срећа и туга у нишком породилишту - још увек се не зна зашто је Драгана искрварила на смрт

Foto. J. Ć.

- Srećni jer novorođena ćerkica izlazi danas iz porodilišta, a velika je tuga jer nema Dragane sa nama već nedelju dana - kaže Boris Savić, suprug Dragane Savić (34) koja je preminula usled iskrvarenja nakon porođaja u Kliničkom centru u Nišu u noći između 23. i 24. avgusta.

Posle osam dana, devojčica koja je rođena sa nešto više od dva kilograma i u međuvremenu je dobila ime Tara, kako je to želeča starija sestra, danas je izašla iz porodilišta.

Boris je po ćerkicu doša u pratnji starije ćerke, kao i najuže rodbine preminule supruge.

- Beba je super, sve je u redu, sada ima 2.110 grama. U čuvanju Tare će mi pomagati moja, kao i Dragina majka i njena sestra - rekao je Boris.

Boris kaže da posle osam dana od Draganine smrti još ne znaju šta se desilo i sve okolnosti pod kojima je Dragana preminula.

- Otišla je zdrava i prava na porođaj, ništa joj nije smetalo, do zadnjeg minuta smo se dopisivali - priseća se Boris večeri tokom koje nije ni slutio da će ga ujturu sačekati najstrašnija vest. 

Prema njegovim rečima, sačekaće rezultate obdukcije nakon čega će sa advokatom odlučiti o daljim koracima.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili