MUP JE VELIKA PORODICA: Stefanović sa decom stradalih pripadnika policije

Tanjug

29. 08. 2020. u 13:50

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas da će MUP uvek biti uz porodice poginulih i teško ranjenih pripadnika policije.

МУП ЈЕ ВЕЛИКА ПОРОДИЦА: Стефановић са децом страдалих припадника полиције

Foto: MUP

Na tradicionalnom druženju, koje pred početak školske godine Ministarstvo organizuje za decu stradalih pripadnika, ministar je rekao da je MUP jedna velika porodica koja će biti oslonac u odrastanju i životu toj deci.

- Uvek ćemo se truditi da budemo tu za porodice stradalih pripadnika, kako bi i njihova deca videla da država iskreno i ozbiljno brine -  naglasio je Stefanović.

Prema njegovim rečima, ovim tradicionalnim druženjem Ministarstvo želi da približi rad policije deci, ali i da im pokaže da je ponosno i da pamti njihove roditelje koji su dali živote braneći Srbiju i da ih nikada neće zaboraviti.

Deci je kao i svake godine uručen prigodan poklon, mali doprinos njihovom daljem školovanju, a ministar Stefanović istakao je da je želja Ministarstva da oni budu dobri i ispravni ljudi, da uče i vredno rade i da možda neki od njih postanu deo Ministarstva unutrašnjih poslova.

Tokom ovogodišnje posete rečnoj policiji, deca stradalih i teško ranjenih pripadnika družila su se i upoznala sa radom Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, rečne i granične policije, a za decu je bilo organizovano i krstarenje rekom policijskim čamcima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)