GEST OVE ŽENE ĆE VAS OSTAVITI BEZ REČI: Porodici sa četvoro dece poklonila dve kuće, plac od 66 ari i njivu!

Novosti onlajn

25. 08. 2020. u 19:19

U DOBA opšteg sebičluka gotovo nestvarno zvuči da je neko poklonio dve kuće i više od hektar zemlje.

ГЕСТ ОВЕ ЖЕНЕ ЋЕ ВАС ОСТАВИТИ БЕЗ РЕЧИ: Породици са четворо деце поклонила две куће, плац од 66 ари и њиву!

Foto: Facebook/Dragana Ankučić

To je upravo učinila Dragana Ankučić, koja je pre pet dana na Fejsbuku objavila da želi da pomogne ljudima koji nemaju dom, odnosno da pokloni imanje u selu Donja Kamenica kod Valjeva.

Imanje se sastoji i placa od 66 ari, na kome se nalaze nova i stara kuća, kao i njive od 75 ari.

Dragana je poručila svojim pratiocima da joj jave ako znaju neku porodicu kojoj je potrebna pomoć, a onda je juče objavila da je novi dom u selu Donja Kamenica dobila porodica sa četvoro dece.

NJen humani gest izazvao opšte oduševljenje na društvenim mrežama, i zaista, samo možemo poželiti da će još neko slediti njen primer, i da će ovakvo dobročinstvo postati mnogo češće.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

nikk

25.08.2020. 19:34

nije ovo mala vest, zašto se žena odlučila na ovakav potez. nisu cene u valjevu toliko male da je protestovala... nisam čuo nešto slično dugo vremena da mlada osoba poklanja imovinu... haha, verovatno se udaje za nekog šejka ili milionera gastrabajtera. jer inače to je kao da ja dam svoja dva bubrega, kao da mi ne trebaju

bojan

25.08.2020. 20:17

@nikk - Citao sam jednom u novinama u Italiji poklanjaju kuce za jedan euro samo da bi se odrzalo selo, da se ne ugasi kao sto je slucaj i kod nas

Zeljko

27.08.2020. 10:24

@nikk - Da covek ne poveruje kakvi kreteni komentarisu tudja dela...halo majmuni probudite se i pocnite nesto raditi na sebi ako nista drugo pogledajte se ujutro u ogledalu i priznajte sami sebi da ste bezlicni i idvratni.

liverpool

25.08.2020. 21:05

Moze da tumaci ko kako hoce ali... kapa dole na konkretnom delu. Jedno je teorija a ovo je ziva praksa. Ko ne razume komentar taj ne razume ni zivot.

buki

25.08.2020. 21:35

Колико ли је држави Србији још додатно морала да плати пореза на тај поклон? Да ли неко верује да су је због хуманог геста ослободили тог пореза?