„POČETAK ŠKOLSKE GODINE VELIKI IZAZOV” Dr Tiodorović o problematičnoj jeseni koja nam predstoji

Tanjug

24. 08. 2020. u 10:24

„ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ ВЕЛИКИ ИЗАЗОВ” Др Тиодоровић о проблематичној јесени која нам предстоји

Foto: Tanjug

EPIDEMIOLOG i član Kriznog štaba Branislav Tiodorović izjavio je da je epidemiološka situacija u Nišu dosta stabilnija i naveo da je u poslednja 24 sata u kovid ambulantama bilo 30 pregleda, a da su samo dva pacijenta primljena na bolničko lečenje.

-To ne znači da se treba opuštati-istakao je Tiodorvić za TV Prva.

On je ukazao da popuštanje mera znači da se trudimo da što više normalizujemo svakodnevni život, ali je ukazao na važnost poštovanja mera u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

-Početak školske godine je veliki izazov-rekao je Tiodorović i naveo da će jesen biti problematična zbog početka škole i pojačanja privrednih aktivnosti, kao i zbog dolaska infekcije gripa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

VEKI

24.08.2020. 12:25

Roditeljina zabraniti ulaz u skolu, kao i ovde u Danskoj. Otvorili su se svi alternativni izlazi, tako da deca budu samo u manjim grupama. Nema mesanja medju razredima, cak i medju odeljenjima.. Moja deca se ne mogu igrati u dvoristu skole, posto nisu u isto odeljenj. Iako su kod kuce non stop zajedno, u skoli ne. Samo malo pravila i vise angazovanja pedagoga i nastavnika.Ja sam se iznenadila kada je sefica skole, zajedno sa ucenicima obukla zuti prsluk i pomagala manjoj deci oko prelazka ulice?