NESTAO VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA: Već šest dana niko ne zna gde je Goran Veličković Goksi

Novosti online

subota, 08. 08. 2020. u 14:05

НЕСТАО ВОЂА НАВИЈАЧА ПАРТИЗАНА: Већ шест дана нико не зна где је Горан Величковић Гокси

Foto: D. Novković

U SREDU 5. avgusta policijskoj upravi grada Beograda prijavljen je nestanak Gorana Veličkovića Goksija (33), vođe navijačke grupe Partizana okupljene pod zastavom ''Partizanovci''.

Veličkovićev nestanak prijavila je nejgova supruga koja ga je i poslednja videla još u ponedeljak 3. avgusta u Višegradskoj ulici, u samom centru Beograda u popodnevnim časovima. 

Veličković je još od ranije poznat javnosti kao vođa navijača Partizana koji se zajedno sa Milošem Radosavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu ''Partizanovci'' koja se u međuvremenu pouvkla sa istočne strane stadiona Partizana i svoje delovanje privremeno obustavila. 

Porodica moli sve da ukoliko imaju bilo kakve informacije o Veličkoviću da se javi najbližoj policijskoj upravi jer svaki sat sada može biti ključan. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (17)

Zoran Petrović

08.08.2020. 16:11

Kad če država da ocisti ove kriminalne grupe koje se nazivaju navijači.. ? Svi pominju kao navijace , a ustvari su to kriminalci.. A narod pravite glupim.. Dokle ???

Petar

08.08.2020. 19:53

@Zoran Petrović - Kada? Онда када их буде очистила из својих редова. Веља невоља је типичан пример...

Mimi

08.08.2020. 18:29

Чуј ,,вођа навијача Партизана". Па и ја сам навијач Партизана,и он није мени никакв вођа.Далеко било.

SARA

26.08.2020. 08:22

MA SRAM TREBA SVE VAS DA BUDE STO PONIZAVATE COVEKA NEPITA SE U KAKVOJ SITUACIJI JE COVEK NASTRADAO NI KRIV NI DUZAN....KAD TAD I VAMA CE SE VRATITI ISTO.