KAD NEMA SRBA SVE JE ČISTIJE: Objava jednog Grka na fejsbuku iznervirala naše sugrađane (FOTO)

Novosti online

05. 08. 2020. u 12:04

- Ove godine nema Srba na Karidi plaži. I sviđa mi se. Jer čistije je, nema kafe na podu, nema smeća, nema sr..a na mom putu kada ne možeš koristiti toalet. Ne kažem da su Grci čisti, ali su čistiji od vas. Pišem ovo ovde jer znam da će mnogo ljudi to videti. Zašto takav dolaziš u moje selo i pokazuješ to nepoštovanje prema prirodi? Zašto? Zašto? Sada sam stariji, već imam ono što treba da imam. Zato za sledeću godinu budite spremni...

Mima

06.08.2020. 13:53

@Dusko - Putavala sam u mnoge zemalje sveta,nazalost mi jesmo prljav i nekulturan narod, izuzeci su malobrojni.Uvek sam razmisljala zbog cega je tako.Pre svega mi smo lenj narod,lakse je baciti na plazi nego ici do kante,a drugi razlog je nerazumnost,, sta kome to smeta,,

Niko

05.08.2020. 13:27

Da,u pravi je.. I ja bih voleo da Srbi imaju veci stepen kulture i postovanja. Pa pogledajmo iskreno kakve du nam ulice ,dvorista,kuce..necisto i neuredejeno. Bravo na ovom clanku. Istinitito napisano.

Mitrastojkovic817

05.08.2020. 15:47

A tek da vidiš šta radimo prirodi u našoj zemlji.Ma, svaka ti je na mestu.Takvi smo i tu se ništa ne može.Za sada.Popravićemo se i mi.Drugu Zemlju nemamo,to vidimo i sami.Naše reke ćemo očistiti,a vaše more i vaše plaže više nećemo prljati.To obećavam ja u ime Srba, a da ja sama nikad nisam bila na vašim plažama,ali najgore je kad te "Jede tudja sramota".

Miljan

05.08.2020. 15:57

Najgore u svemu je što je čovek za sve u pravu. I niste preveli najbitniji deo kada kaže "Nadam se da sve ovo radite vašoj zemlji" i ja bih mu odgovorio: "E moj druže, ne znaš ti šta sve Srbi rade svojoj zemlji..."

Mapko

05.08.2020. 21:35

A Grcima ne smeta kad im dodju na primer Francuzi, koji su hiljadu puta prljaviji od bilo koga sa Balkana pa prljaviji od samih Srba, a to vam kazem, jel sam rodjen i zivim u Parizu. Da vidite tek sta prljavstina, govno na trotuarima, pacovi po ulicama, smece po ulicama, Pariz vam je najprljavi grad u Evropi, a tek kad odu na odmoru van Francuske. Izgleda Grcima smeta cinjenica sto Srbi ne trose pare, jel izgleda im ne smeta kada neki Francuz pun para se ponasa kao svinja. A to da je u Srbiji prljavo, jel iko od vas isao dalje od svoje selo ? Ne vidim nikakve razlike izmedju Srbije i ostale Evropske drzave.

Nikola

08.08.2020. 20:57

Nikos se očito ne bavi turizmom, jer mu onda ne bi smetali Srbi koji ostavljaju pare, makar i da bacaju smeće. No, istina je da su mnogi Srbi neuredni i nedisciplinovani. Istina je i da Grci nisu naročito uredni. Ne bih prihvatio ni da su čistiji od Srba. Možda slika vara, ali Nikos mi uopšte ne liči na uglađenog gospodina. Da je ovakve lekcije delio Šveđanin, još bih razumeo. Inače, Karidi plaža je sada uredna, jer nema nikoga, a ne samo zato što nema Srba. To, naravno, ne znači da Srbi ne bi trebalo da se u značajnoj meri civilizuju!

Grk meca dobric

25.08.2020. 22:43

A grci sve moj do mojega ciste duse male mece dobrici svi do jednog, prljav i lenj narod zaduzen do guse i koji mora da zivi od turizma jer nista drugo nemaju i neznaju, jedna losa godina turizma i odmah grickaju nokte....hahaha