Sećate se policajca koji je teško povređen u protestima, evo šta se dešava sada sa njim (FOTO)

Novosti online

30. 07. 2020. u 13:48

Сећате се полицајца који је тешко повређен у протестима, ево шта се дешава сада са њим (ФОТО)

Foto: MUP

POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Nebojšu Apostolovića, policajca koji je teško povređen tokom nedavnih protesta ispred Narodne skupštine.

Stefanović je Apostoloviću, kome su polomljene obe noge, poželeo brz oporavak nakon nedavnog izlaska iz bolnice, gde je uspešno operisan.

Foto: MUP

- Napadi na policajce su nedopustivi. LJudi koji brinu o bezbednosti svih građana ne smeju da budu meta samo zato što štite zakone Republike Srbije. Nažalost bili smo svedoci brutalnih napada na policajce ispred Doma Narodne skupštine, gde su ih huligani gađali kamenicama, bakljama, flašama i raznim drugim predmetima. Upravo je i kolega Apostolović žrtva tog huliganizma. Te scene se ne smeju ponoviti, a takvo ponašanje će uvek naići na oštru reakciju policije - rekao je Stefanović.

Foto: MUP

Nebojša Apostolović je povređen 8. jula tokom protesta ispred Narodne skupštine kada su ga huligani zasuli kamenicama, zbog čega je pao i zadobio prelom leve potkolenice, kao i pete na desnoj nozi. Nakon toga uspešno je operisan na Urgentnom centru, a verovatno ga očekuje još jedna operacija, kako bi se u potpunosti oporavio i vratio na posao.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Miki Zg

30.07.2020. 21:14

Čovjek ,policajac je branio državu Srbiju ,Skupštinu od nasilnika ,huligana ,da se ne lažemo od Zapadnih plaćenika ,a ni jedan komentar podrške -pozdrav ministru .Živ ,zdrav ,veseo bio gosp. Nebojša Apostoloviću u životu ,poštovanje iz ZAGREBA !