UDOVICA S DVOJE DECE ŽALILA SE PREDSEDNIKU: Nije dobila 100 evra od države - ovako je reagovao Vučić

Tanjug

29. 07. 2020. u 18:34

BILjANA Stojanović (61) obratila se predsedniku Aleksandru Vučiću sa molbom da joj pomogne da dobije 100 evra za koje je, tvrdi, ostala uskraćena iako se prijavila za isplatu te državne pomoći.

УДОВИЦА С ДВОЈЕ ДЕЦЕ ЖАЛИЛА СЕ ПРЕДСЕДНИКУ: Није добила 100 евра од државе - овако је реаговао Вучић

Foto: D. Milanović

U molbi predsedniku navela je da se prvog dana, 13. maja prijavila za isplatu 100 evra u dinarskoj protivvrednosti namenjenih svim punoletnim građanima koji su se prijavili, da je proverila status prijave na sajtu i pročitala da je prijava uspešna i da je u obradi.

Stojanović je rekla da je posle 5. juna kada je videla da joj novac nije uplaćen i kada je i naknadno proverila status prijave na sajtu bila iznenađena da nema podataka o fizičkom licu što znači kao da prijava nije ni upućena.

Uputila je, kaže, i reklamaciju i dobila odgovor da prijava nije nađena.

Stojković je u molbi navela da je udovica, da živi sa dvoje dece, da bi joj 100 evra mnogo značilo, te da smatra da je ovo što joj se desilo nepravda.

Nakon što je primljena njena molba mejlom, Generalni sekretarijat predsednika Srbije je zatražio od Stojković sve neophodne podatke, uključujući adresu i mesto stanovanja, kao i broj telefona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (25)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu