PREDSEDNIK VUČIĆ: Danas još veći broj zaraženih koronom, imam dve važne stvari da kažem građanima Srbije

Novosti online

23. 07. 2020. u 12:33

-DANAS ćemo imati još veći broj zaraženih korona virusom- izjavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se nalazi u poseti Banjaluci.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ: Данас још већи број заражених короном, имам две важне ствари да кажем грађанима Србије

Tanjug

Beograd i Novi Sad, to su, kako kaže, žatrišta nastala kao posledica protesta. -To smo znali i očekivali-rekao je Vučić.

- Nadam se da ćemo prevazići ovaj najgori period pre kraja ove sedmice. Očekujem i da do subote završimo to kašnjenje u saznavanju rezultata testova. Testiramo najviše, devet puta više od drugih u regionu. A testiraćemo još- rekao je predsednik Srbije i dodao da se očekuje da rezultati stižu za 24 sata.

-Mi ćemo naš posao da obavimo, a ostalo je na ljudima i njihovoj odgovornosti-rekao je Vučić i dodao da ima dve važne vesti za građane Srbije.

Prva je, kako kaže, ta da je Srbija u pregovorima sa jednom zemljom koja razvija vakcinu protiv korona virusa i da se nada da ćemo tu vakcinu dobiti pre kraja ove godine.

Druga stvar koju je, kako kaže, hteo da saopšti građanima Srbije je da nigde u svetu nije laka situacija, ali da je u Srbiji lakša nego bilo gde u Evropi.

-Ljudi nek slobodno troše novac jer im neće nedostajati ni penzije ni plate-rekao je on.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (25)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja