NOVE MUKE NAŠIH TURISTA: Bugari ne dozvoljavaju tranzit do Turske

J. Su.

16. 07. 2020. u 19:04

BUGARSKA ne dozvoljava ulazak na svoju teritoriju, čak ni tranzit, ukoliko se ulazi iz Srbije! Zbog toga je, samo juče, obustavljen polazak pet autobusa turističkih agencija, sa putnicima koji su pošli na odmor u Tursku, ali i Bugarsku.

НОВЕ МУКЕ НАШИХ ТУРИСТА: Бугари не дозвољавају транзит до Турске

Foto: Printskrin/AMSS

Kako nam je ispričao Aleksandar Seničić, autobusi su vraćeni, maltene pred polazak. Ljudi su bili spremni da pođu. Spakovali stvari, kofere i sendviče i morali su da ih vrate. Niko od nadležnih ih nije ni obavestio da neće biti dozvoljen ulazak u Bugarsku.

Svi autobuski polasci za Tursku u narednom periodu biće otkazani. Za sada, do ove zemlje, može samo avionom.

Čarteri, kako smo saznali, funkcionišu normalno, iako je intresovanje za odlazak na letovanje u Tursku izuzetno malo. Novih aranžmana skoro i da nema. Većina uplaćenih odlazaka je iz vremena pre pandemije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas