TRUDNICE SE BORE ZA ŽIVOT: Dve žene u drugom stanju hospitalizovane sa koronom na respiratoru u KC Niš

J. ĆOSIN

15. 07. 2020. u 18:34

DVE trudnice u Kliničkom centru u Nišu kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona nalaze se u teškom opštem stanju, saznaju "Večernje novosti".

ТРУДНИЦЕ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ: Две жене у другом стању хоспитализоване са короном на респиратору у КЦ Ниш

Foto: Novosti

Jedna od njih, koja je u šestom mesecu trudnoće, sa upalom pluća smeštena je na Kliniku za pulmologiju, dok je druga trudnica, koja u poodmakloj trudnoći, u osmom mesecu, u ponedeljak intubirana i nalazi se na respiratoru.

Kako saznajemo od rođake ove trudnice, sve oči u Kliničkom centru Niš uprte su u ovu dvadesetsedmogodišnju ženu, kako bi ona i njena beba bile dobro.

- Intubirana je, beba je dobro, kako su nam u utorak rekli, ali svi su u strahu. Ona nije imala zdravstvene tegobe pre trudnoće, ali je tokom poslednjih meseci imala problem sa hipertenzijom, kao i sa kilažom. Iz minuta i minut čekamo lepe vesti, da nam jave da je dobro, šta drugo da kažem, sve je u Božjim rukama - kaže jedan od rođaka trudnice.

Preciznije informacije o zdravstvenom stanju ovih dveju trudnica iz Kliničkog centra do objavljivanja ovog teksta nismo uspeli da dobijemo. U utorak je novinaru našeg lista rečeno u Upravi da je u toku sastanak i da će se zbog toga sa sviim informacijama javiti najkasnije do srede ujutru. Ali ni to se nije dogodilo.

Osim detaljnijih podataka za ova dva slučaja, ostaje nepoznanica i koliko se trenutno trudnica pozitivnih na koronu nalazi u Kliničkom centru Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)