NEVIĐENA GUŽVA ZA TESTIRANjE: Evo kako dr Kisić Tepavčević komentariše redove ispred Torlaka (VIDEO)

Novosti online

sreda, 15. 07. 2020. u 17:32

НЕВИЂЕНА ГУЖВА ЗА ТЕСТИРАЊЕ: Ево како др Кисић Тепавчевић коментарише редове испред Торлака (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Twitter

Zamenik direktora Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da se u Torlaku radi testiranje na lični zahtev građana, mahom onih koji žele da putuju pa su im potrebni negativni PCR testovi.

Kapaciteti tog Instituta su, kaže, ograničeni, a samo danas je na lični zahtev želelo da se na virus korona testira oko 250 građana.

-Činjenica da je neko uplatio 6.000 dinara za testiranje, ne znači da će biti istog dana testiran, jer su kapaciteti ograničeni, a prednost imaju oni sa simptomima, naglasila je Kisić.

Ističe da uglavnom žele da se testiraju putnici, koji idu na godišnje odmore ili putuju van zemlje iz porodičnih razloga.

- Ako želite da se testirate, morate da shvatite da i za testiranje postoje liste čekanja i liste termina, poručila je Kisić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Ranka

15.07.2020. 19:40

Ma nikoga ja ne bi testirala na lični zahtev. Kakvi godišnji odmori, kakvi bakrači. Kao da ovi u Torlaku nemaju već posla preko glave sa zaraženima i njihovim kontaktima. I gde je mozak tim ljudima koji u ovoj situaciji putuju u inostranstvo na godišnji odmor.

Goran

15.07.2020. 20:11

U Srbiji se uvek ceka nikad nista ne moze odmah ili isti dan. Crkas zivot, bolja vremena, red za ovo, red za ono, red za postu, red za banku. Ni moji cukununici nece doziveti da ovo postane normalna zemlja. Sto se korone tice podrzavam i predlazem uvodjenje sedmodnevnog policijskog casa jer smo mi nedokazan narod u svakom pogledu