Na teritoriji Kraljeva potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze

G. Ć.

03. 07. 2020. u 11:32

Od ukupno 18 uzorka sa teritorije Kraljeva, koliko je u sredu testirano u laboratoriji „Vatreno oko“ Kliničkog centra Srbije, 11 je bilo pozitivno na kovid-19, četiri uzorka su negativna, dok su tri još u postupku analize, saopštio je kraljevački Gradski štab za vanredne situacije na osnovu informacija dobijenih od ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.

На територији Краљева потврђено 11 нових случајева заразе

Foto: G. Šljivić

Od početka epidemije u gradu na Ibru je ukupno potvrđeno 126 slučajeva infekcije, a petoro pacijenata je, na žalost, izgubilo bitku sa ovim opakim virusom. 

Zbog povećanja broja obolelih, ovdašnji Gradski štab uputio je republičkom Kriznom štabu na razmatranje i davanje saglasnosti paket od 15 mera za suzbijanje širenja zaraze, a koje su mere usvojene, bar zasad, nema povratne informacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...