Doktorka Darija obeležila PROSLAVE kao visoko rizično mesto: Ovo predstavlja POSEBAN PROBLEM

Novosti online

02. 07. 2020. u 16:49

Докторка Дарија обележила ПРОСЛАВЕ као високо ризично место: Ово представља ПОСЕБАН ПРОБЛЕМ

Foto: N. Skenderija

DOKTORKA Darija Kisić Tepavčević, član Kriznog štaba za borbu protiv korone, izjavila je da su proslave najrizičniji događaji za prenos virusa.

Doktorka Darija je apostrofirala pevanje kao lak način prenošenja korona virusa.

- To je sada prepoznato kao faktor rizika i definitivno bismo morali da se uzdržimo od takvog načina ponašanja dok je korona virus aktivan - rekla je dr Kisić Tepavčević gostujući na TV Prva.

Lekari i svi članovi Kriznog štaba apeluju na građane da se ponašaju odgovorno, a s obzirom na sve veći broj zaraženih, ali i pacijenata na respiratorima i preminulih, očekuje se da predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras saopšti da će u Beogradu ponovo biti uvedene restriktivne mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Proslave

12.07.2020. 18:38

Proslave? Sram vas bilo.Izbori nisu bili rizik,okupljanja povodom podrske nisu bili rizik? Da li znate koliko ljudi zivi I prezivljava od ugostiteljstva ili imate toliko novca da ste I zgubili svaki kompas?Lagali ste nas, a sada su krive proslave.Pocecemo da umiremo od gladi, ne od korone. Ako iko u ovoj Srbiji I ostane normalan.A kada mi stignu racuni I kirija, doci cu kod vas da mi ih platite.