RHMZ izdao upozorenje za nebo NAD CELOM SRBIJOM: Ponovo stižu obilne padavine i OLUJNI VETAR - evo koliko će trajati

Novosti online

02. 07. 2020. u 14:07

U SRBIJI će danas biti pretežno sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

РХМЗ издао упозорење за небо НАД ЦЕЛОМ СРБИЈОМ: Поново стижу обилне падавине и ОЛУЈНИ ВЕТАР - ево колико ће трајати

Foto: Depositphotos

Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas je izdato novo upozorenje.


- Danas posle podne i uveče, kao i u petak i subotu, nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom uz lokalno obilne padavine (od 20 do 40 mm za kratak vremenski period, ponegde i više), grad i sa kratkotrajno olujnim vetrom - stoji u objavi od 12 časova.

Budući da će pljuskovi biti lokalnog karaktera, nije moguće precizirati njihov prostorni raspored, ali ono što važi za nebo nad celom Srbijom je upozorenje od vremenskih nepogoda - grmljavine, koja će nas pratiti u narednih skoro nedelju dana.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april