Pomoćnik načelnika Uprave policije MUP-a razjašnjava situaciju u Novom Pazaru: "Nikakav fizički napad na medicinske radnike iz Kragujevca nije se dogodio"

Novosti online

29. 06. 2020. u 20:20

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da su u Novom Pazaru fizički napadnuti medicinski radnici iz Kragujevca, te samim tim i navodi da novopazarska policija nije reagovala.

Помоћник начелника Управе полиције МУП-а разјашњава ситуацију у Новом Пазару: Никакав физички напад на медицинске раднике из Крагујевца није се догодио

Foto: N. Živanović

- Opštu bolnicu u Novom Pazaru od petka na predlog Ministarstva zdravlja obezbeđuju policijski službenici upravo zarad sprečavanja eventualnog narušavanja javnog reda i mira. Ukupno 13 policijskih službenika raspoređeno je u dve smene, tako da smo praktično u krugu bolnice prisutni 24 sata dnevno. Nikakav fizički napad na medicinske radnike iz Kragujevca nije se dogodio. S obzirom da sam u Novom Pazaru i da sam i u ovom trenutku na terenu, svakako bi znao da se bilo sta tako desilo. Pritom sam i u redovnom kontaktu, kako sa zaposlenima u Opštoj bolnici, tako i sa zdravstvenom ekipom iz Kragujevca, koja je ovde na ispomoći. Ne samo da nam nije prjavljen nikakav napad, već ni naknadnim proverama nismo potvrdili da se išta slično dogodilo - Saša Stanimirović, pomoćnik načelnik Uprave policije MUP-a, koji koordinira radom policijskih službenika u Novom Pazaru.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna