Proglašena VANREDNA SITUACIJA u Loznici

V. M.

22. 06. 2020. u 18:25

Na osnovu upozorenja i prognoze Republičkog Hidrometeorološkog zavoda Srbije, upozorenja Sektora za vanredne situacije kao i naredbe Javnog vodoprivrednog preduzeća Srbijavode o uvođenju vanredne odbrane od poplava na varednoj sednici Gradskog štaba za vanredne situacije doneta je odluka o proglašenju vanredne situacije na teritoriji grada Loznice.

Проглашена ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА у Лозници

Foto: Tanjug/V.M.

Zadužuju se, kako kažegradonačelnik Loznice, Vidoje Petrović,“ sva javna preduzeća grada Loznice, privredna društva, drugi državni organi i organizacije sa sedištem u Loznici, kao i saveti mesnih zajednica za preduzimanje svih potrebnih mera i stavljanja u funkciju svih raspoloživih sredstava (ljudstva i materijalnih sredstava) radi zaštite stanovništva, imovine, stoke i drugih dobara na teritoriji grada Loznice“.


Gradski štab za varedne situacije u saradnji sa formiranim radnim grupama i Sektorom za vanredne situacije Republike Srbije će pružiti stanovništvu grada Loznice svu potrebnu materijalnu, tehničku i drugu pomoć.

Organizuje se 24- časovno dežurstvo u Gradskom štabu za varedne siztuacije. Kontakt telefoni su: 015 876 198, 015 888 075.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)