KO JE BILA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Pasionirana gejmerka bila popularna među tinejdžerima, svi je znaju i zbog sukoba sa Baka Prasetom

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 13:27

VEST o smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić potresla je srpsku javnost i omladinu, a nekima od njih je ona bila i idol, budući da je dugi niz godina aktivna na društvenim mrežama i Jutjub sceni.

КО ЈЕ БИЛА КРИСТИНА КИКА ЂУКИЋ: Пасионирана гејмерка била популарна међу тинејџерима, сви је знају и због сукоба са Бака Прасетом

Foto: Jutjub/ Kika

Čak i oni koji ne prate domaću Jutjub scenu znaju sve o nedavnom ratu jutjubera Kristine Đukić - Kike i Bogdana Ilića zvanog Baka Prase.

Bakina i Kikina drama stigla je čak i do Jutarnjeg programa, pa su gledaoci imali prilike da uživo gledaju mini rijaliti program koji je probio granice Jutjuba i preselio se na male ekrane. 

Kristina Kika Đukić je bila prisutna na domaćoj Jutjub sceni dugi niz godina.

Pasionirana gejmerka privukla je veliki broj pratilaca videom "Kad devojka igra CS:GO" koji ima preko milion pregleda i njena popularnost je od tog trenutka samo rasla.

Osim gejmerske tematike i zabavnih klipova u kojima obučena skače u Dunav, nizali su se i pomalo problematični klipovi na kojima "muva momke na Tinderu", "sa mamom čita perverzne komentare na mrežama", a jedan od onih koji su privukli najviše pažnje bio je snimak na kom joj mama pali kosu.

Kika je kasnije objasnila da je kosa koju joj je mama palila zapravo veštačka i da je reč o ekstenzijama, ali podeljeni komentari je ni tada nisu zaobišli.

Podsetimo, Kristina je rođena 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)