BIO JE BOEM, VOLEO JE PESMU: Mrka će biti sahranjen pored velikog pevača i svog prijatelja

Novosti online

01. 12. 2021. u 09:43

POČASNI predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić, koji će prekosutra biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, počivaće nedaleko od svog višedecenijskog prijatelja, pevača Šabana Šaulića.

БИО ЈЕ БОЕМ, ВОЛЕО ЈЕ ПЕСМУ: Мрка ће бити сахрањен поред великог певача и свог пријатеља

Foto: ATA images

Grobno mesto u koje će biti položen sanduk sa telom Milutina Mrkonjića nalazi se svega nekoliko metara od groba kralja narodne muzike. Inače, Mrkonjić će biti sahranjen odmah pored bivšeg partijskog druga i nekadašnjeg predsednika Predsedništva SFRJ Borisava Jovića. U istom tom redu, a pored Jovića, nalazi se grob ubijenog političara sa Kosova i Metohije ‒ Olivera Ivanovića.

U delu Aleje zaslužnih građana gde počiva Šaulić, a gde će od sutra počivati i Mrkonjić, sahranjeni su i glumci Nebojša Glogovac i Milorad Mandić Manda, kao i legendarni pevač narodne muzike Predrag Cune Gojković.

Duboko i iskreno prijateljstvo Mrkonjića sa svim članovima porodice Šaulić nadaleko je poznato srpskoj javnosti. Zahvaljujući upravo tom prijateljstvu, Mrkonjić je upoznao pevačicu Anu Bekutu, ženu sa kojom je proveo poslednjih deset godina života.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)