VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE: Od sutra raspodela mesta u domovima za akademce starijih godina

Tanjug

25. 11. 2021. u 10:06

RASPODELA mesta u studentskim domovima u Beogradu, za studente viših godina, počinje sutra i trajaće do 3. decembra.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ: Од сутра расподела места у домовима за академце старијих година

Foto: M. S.

Stariji akademci se u odabrane domove mogu useliti drugi dan po završenoj raspodeli, a najkasnije do ponedeljka 13. decembra do 14 časova.

Studenti koji budu sprečeni da prisustvuju raspodeli mesta, svoje upute mogu podići u Službi smeštaja do petka, 10. decembra.

Raspodela mesta vrši se na matičnim fakultetima akademaca.

Pored uputa, studentima je za useljenje potreban indeks, lična karta, studentska kartica sa upisanim podacima o obavljenom lekarskom pregledu i potvrda o studiranju na teret budžeta.

BONUS VIDEO: ISTORIJSKI SKUP 1918. GODINE U NOVOM SADU: Banat, Bačka i Baranja ušli u sastav Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)