VREMENSKA PROGNOZA ZA SREDU, 3. NOVEMBAR: Proleće u novembru, evo dokle će trajati

Novosti online

03. 11. 2021. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju prognozu za treći dan novembra.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СРЕДУ, 3. НОВЕМБАР:  Пролеће у новембру, ево докле ће трајати

Foto: Katarina Mihajlović

Čeka nas pre podne suvo i pretežno oblačno, po podne i uveče kiša sa natprosečnim temperaturama tokom dana za ovaj period godine.

Vreme u Srbiji

U Srbiji će sutra biti pretežno oblačno, pre podne uglavnom suvo, po podne i noću mestimično sa kišom, uglavnom na zapadu i severu.

Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u južnom Banatu uveče i noću povremeno olujni. Najniža temperatura od 3 do 9 stepeni, najviša od 15 do 21 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

 

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti pretežno oblačno, po podne, uveče i noću povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura 8, najviša 19 stepeni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u četvrtak biti toplo sa najvišom temperaturom od 16 do 24 stepena, vetrovito, u većem delu pretežno oblačno, ponegde kratkotrajna kiša, na jugoistoku pretežno sunčano. Po podne, uveče i noću na severu i zapadu očekuje se kiša.

U petak će u većem delu zemlje biti oblačno i hladnije, mestimično sa kišom, na jugoistoku pretežno sunčano i toplo. Noću između četvrtka i petka i u petak pre podne na zapadu i severozapadu lokalno se može očekivati velika količina padavina, od 20 do 40 mm. U subotu oblačno i još malo hladnije, ujutro i pre podne ponegde slaba kiša. Od nedelje pretežno sunčano sa temperaturom oko prosečnih vrednosti.

rs.sputniknews.com

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja