MALA VEROVATNOĆA, A VELIKA SREĆA: Siniša Mali uručio ključeve dobitnicima stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2021. u 14:43

MINISTAR finansija Siniša Mali uručio je danas ključeve porodicama koje su dobile stanove u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

МАЛА ВЕРОВАТНОЋА, А ВЕЛИКА СРЕЋА: Синиша Мали уручио кључеве добитницима станова у наградној игри Узми рачун и победи (ФОТО)

Foto: Instagram/mali_sinisa

- Velika sreća za tri porodice iz Beograda kojima smo danas dodelili ključeve novih stanova koje su osvojili u nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”. Čestitam Milanu, Jeleni i Silvani i njihovim porodicama i želim im da tu provedu mnogo lepih trenutaka! Njihove koverte su izvučene iz bazena u kojima je bilo čak 13 miliona koverata! Dakle, mala verovatnoća, a velika sreća - napisao je ministar Mali na instagramu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni