ALBANSKA MISICA SE OGLASILA: Predstavnica Srbije je htela da pokaže dvoglavog orla, pa je posle plakala!

Novosti onlajn

27. 10. 2021. u 20:39

Frontina Gaši, Mis Interkontinental Albanije, oglasila se nakon bure koju je u medijima izazvala fotografija na kojoj srpska misica Valentina Petrović sa njom pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane "velike Albanije".

АЛБАНСКА МИСИЦА СЕ ОГЛАСИЛА: Представница Србије је хтела да покаже двоглавог орла, па је после плакала!

Foto: Instagram/bunt.svesrbija

Naime, nakon što je fotografija isplivala u javnost, a nakon što je istu objavila upravo Frontina, javnost se obrušila na Valentinu.

Ona je u svom oglašavanju poručila da se izvinjava, da je reagovala nepromišljeno i u euforiji, te da su joj devojke sa kojima je pozirala "namestile kako da stavi ruke".

Frontina Gaši, međutim, tvrdi da Valentinu niko od njih nije naterao da to uradi.

- Ona je htela da pokaže znak dvoglavog orla, svojom voljom, a onda nas je zamolila da napravimo sliku sa tri prsta, jer je u Srbiji bilo mnogo vesti da je ona pokazala znak Albanije. Bila je toliko tužna, plakala je sve vreme. Bilo nam je žao i samo smo želele da joj pomognemo, pa smo to i učinile - rekla je Frontina.

Na konstataciju da su tri prsta pokazale i na još jednoj fotografiji, nastaloj u spavaćoj sobi, Frontina kaže:

- Da, zato što je došla u našu sobu i molila nas da napravimo tu sliku.

Inače, Valentina se nakon svega ponovo oglasila, objavivši fotografije na kojima sa predstavnicama Albanije i tzv. Kosova pokazuje i tri prsta, i dvoglavog orla.

- Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa svim znakovima postoje, kajem se, ali nisam razmišljala u tom smeru - napisala je Valentina na Instagram storiju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili