OGLASIO SE LONČAR ZBOG NAPADA NA HITNU POMOĆ: Odlučite se - da nas leče profesionalci ili društvene mreže!

Novosti online

27. 10. 2021. u 09:29

POVODOM napada na ekipu Hitne pomoći, koji se dogodio jutros oko 5 časova, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je najoštrije osudio ovaj incident i poručio da će država preduzeti sve da se svaki sličan slučaj maksimalno sankcioniše, kako do njih više ne bi dolazilo.

ОГЛАСИО СЕ ЛОНЧАР ЗБОГ НАПАДА НА ХИТНУ ПОМОЋ: Одлучите се - да нас лече професионалци или друштвене мреже!

Tanjug

- Krajnje je vreme da se odlučimo da li hoćemo da nas leče profesionalci, lekari ili da verujemo društvenim mrežama i lažima koje se plasiraju! Zašto neko zove hitnu pomoć, ako ne veruje u tu medicinu? Naši medicinski timovi rade 24 časa, obučeni su i spremni da pomognu svakome ko ih pozove, ali fizičke napade, a posebno oružane onih koji misle da su pametniji od svih drugih, nećemo tolerisati - istakao je ministar Lončar.

Podsećamo, oko 5 časova jutros dogodio se incident u Ulici Despota Stefana kada je pacijent napao medicinskog tehničara Hitne pomoći.

On je, naime, nasrnuo nožem na medicinskog tehničara jer mu je on rekao da stavi masku.

- Pacijent je sve vreme kašljao i kada mu je tehničar rekao da mora da stavi masku, izvadio je nož i nasrnuo je na njega. Naš kolega se, srećom, dobro snašao i držao ga dok nije stigla policija. Ponudili smo da dođe druga ekipa Hitne pomoći, ali pacijent je to odbio - rečeno je iz Hitne pomoći.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: STRAŠAN NAPAD NA ZVEZDARI - Napao starca na ulici - bezdušno ga oborio na zemlju i opljačkao

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)