ZAŠTITIĆU ĆERKU KAD POLICIJA NEĆE: Ispovest oca devojke iz Trgovišta koja je više puta prijavljivala da je progoni C. S.

J. STOJKOVIĆ

27. 10. 2021. u 08:00

NEBOJŠA Stefanović iz Trgovišta tvrdi da je njegova ćerka A. S. (22) već mesecima izložena psihičkoj torturi od strane C. S. iz sela Donji Stajevac i da iako je slučaj već tri puta prijavljivan, nema nikakve reakcije od nadležnih organa, pa je odlučio da angažuje advokata. U Osnovnom javnom tužilaštvu "Novostima" je potvrđeno da se na tom slučaju ipak - radi.

ЗАШТИТИЋУ ЋЕРКУ КАД ПОЛИЦИЈА НЕЋЕ: Исповест оца девојке из Трговишта која је више пута пријављивала да је прогони Ц. С.

Nebojša Stefanović / Foto J. S.

Iako je moja ćerka punoletna, ona je za mene dete i nijednom ocu nije sve jedno kad gleda da devojka koja je odličan student završne godine, mlada i lepa, a ne sme da izađe iz kuće, spava sa upaljenim svetlom i živi u stalnom strahu od čoveka za čiju prošlost svi znaju jer je već bio u zatvoru za slično delo – započinje priču Nebojša, dok drhtavim rukama pokazuje nalaze psihijatra koji pokazuju pod kakvim je stresom devojka.

Sve je počelo u septembru, ćerka mu se poverila i pokazivala poruke, a onda ju je on presreo ispred kuće i pretio joj. Navodno ne samo njoj već i mlađoj ćerki.

Pokušavam da sve rešim civilizovano,moja ćerka tvrdi da nikada ništa nije imala sa tim čovekom, iako je on pričao da joj je kupovao nakit, bunde i lekove. Pa mi bi smo to u kući primetili, vrlo smo bliska porodica i imamo otvorene odnose. Ćerka je u strahu jer je on progoni, a ja ne znam kako da joj pomognem a da nikome ne naudim, jer ni jedna mlada žena ne zaslužuje da živi u strahu od progonitelja – kaže Nebojša Stefanović.

Njegova ćerka, kaže da joj je teško da priča o svemu, ali nam je pokazala neke od poruka na telefonu u kojima se jasno vidi da čovek insistira na susretu, čak i preti.

Ona je u ponedeljak saslušana u policijskoj stanici u Trgovištu, ali o tome nije želela da priča, jer ima utisak da joj uprkos svemu niko ne veruje. Ona je u izjavi koju je dala ispričala prirodu odnosa kao i susrete koje je imala sa čovekom za koga tvrdi da je progoni, izričito tvrdeći da sa njim nije imala nikakav kontakt, da od njega nije uzimala novac i da mu nije dala nikakav povod. Nije mu odgovarala ni na pozive ni na poruke.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, Novostima je rečeno da je 21. oktobra A.S. iz Trgovišta prijavila C.S. iz sela Donji Stajevac da je u avgustu stupio u kontakt sa njomi nudio joj 200 evra, zatim je 27. septembra prolazio kolima pred nje i dobaciva, a onda je 18. oktobra dobacivao njenoj sestri ispred porodičnog doma, da bi 21. oktobra istoj uputio brojne poruke u kojima traži da joj vrati novac koji nije uzela. Naložen je razgovor sa oštećenom, sačinjavanje krim tehnička dokumentacija iz njenog telefona i obavi razgovor sa osumnjičenimi da mu se oduzme telefon.

Sudilo mu se za proganjanje maloletnica

Roditelje devojke posebno brine to što je osumnjičeni u ovoj slučaju već osuđivan da je slanjem vulgarnih poruka i telefonskim razgovorima u toku 2015. i 2016.godine mesecima uznemiravao i seksualno zlostavljao maloletnice, zbog čega je neko vreme proveo u zatvoru.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije