KOLAPS NA GRANICAMA: Teretna vozila na Kelebiji čekaju osam sati - Evo kakvo je stanje na ostalim prelazima

Tanjug

26. 10. 2021. u 16:18

NA naplatnoj stanici Umčari iz pravca Beograda vozila čekaju na naplatu 15 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

КОЛАПС НА ГРАНИЦАМА: Теретна возила на Келебији чекају осам сати - Ево какво је стање на осталим прелазима

Arhiva

Na ostalim naplatnim stanicama nema čekanja, a prema informacijama Uprave granične policije tako je i na putničkimm terminalima na graničnim prelazima.

Teretna vozila, međutim, čekaju na graničnim prelazima i to na Kelebiji osam sati, na Horgošu sedam, na prelazima Šid i Bezdan pet sati, Na Bogojevu šest, a na Batrovcima tri sata.

Putevi Srbije upozoravaju vpzače i na radove na pojedinim deonicama, pa tako na autoputu E-75 od stare naplatne stanice Bubanj Potok do petlje Tranšped, na kraku 3 do 27. oktobra od 8 do 17 časova treba pčekivati radove ukoliko to vremenske prilike dozvole. Oni neće bitno uticati na protok saobraćaja i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, ali Putevi mole vozače da poštuju ograničenje brzine i postavljenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Na deonici Pirot - Kitka do 28. oktobra od 9 do 12časova i od 13 do 16 biće potpuno obztavljan saobraćaj zbog radova na asfaltiranju kolovoza. Alternativni putni pravac je lokalni put.

Na auto-putu E-75, na delu između petlje Leskovac sever i petlje Grdelica do 28. oktobra od 8.30 do 17časova odvijaće se istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Srpska delegacija posetila metro u Francuskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)