VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU 24. OKTOBAR: Jutro hladno, popodne toplije, a pogledajte gde će padati kiša

Tanjug

24. 10. 2021. u 01:00

U SRBIJI će danas ujutru biti hladno, na severu vedro, ponegde moguć slab prizemni mraz, a iznad ostalih krajeva malo i umereno oblačno, jedino na jugu oblačno uz mogućnost slabe kiše u ranim jutarnjim satima.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ 24. ОКТОБАР: Јутро хладно, поподне топлије, а погледајте где ће падати киша

Foto: N. Živanović

Razvedravanje se iznad svih krajeva očekuje do sredine dana. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 7 stepeni C, najviša dnevna od 13 do 17 C.

Vremenska prognoza za Beograd

U Beogradu će jutro biti hladno. Tokom dana pretežno sunčano uz slab severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 3 do 5 C, najviša dnevna oko 14 C.

Prognoza za sedam dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, sledeće nedelje će u Srbiji biti suvo vreme, sa hladnim jutrima, ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Početkom sedmice u kontinentalnom delu moguć je mraz i na 2 metra visine. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije sa temperaturama u granicama proseka.

U četvrtak i petak uz povećanje oblačnosti u južnim delovima zemlje moguća je slaba kiša. Za dane vikenda malo i umereno oblačno. U ponedeljak i utorak u košavskom području će duvati jak jugoistočni vetar, koji će samo u sredu oslabiti, a zatim opet biti u pojačanju.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PULS KARDIOLOŠKI CENTAR OD SADA I NA DEDINJU: Na novoj lokaciji brinemo o vašem srcu, ali i o zdravlju cele porodice