RODITELJI SAHRANILI JEDINICU: Doktorka Ivana (27) preminula na vratima bolnice, porodica nema od bola

J. D.

20. 10. 2021. u 09:49

IZGUBILI smo je za manje od nedelju dana. U utorak je ustanovljeno da je pozitivna na koronu, u nedelju je više nije bilo. Ne možemo da prihvatimo činjenicu da je nema, da nam se nikad više neće javiti ili uputiti lepu reč. A bila je uvek vesela i nasmejana, spremna da svakog uveseli i oraspoloži - sa suzama u očima pričaju komšije doktorke stomatologije Ivane Latovljev (27) iz Crepaje, koja je, nažalost, izgubila bitku sa kovidom.

РОДИТЕЉИ САХРАНИЛИ ЈЕДИНИЦУ: Докторка Ивана (27) преминула на вратима болнице, породица нема од бола

Porodična kuća Latovljevih / Ivana Latovljev - Foto D. Milovanović / Fejsbuk

Tuga je i u porodičnom domu Latovljevih u Crepaji, gde roditelji nemi od bola nisu mogli da izuste ni reč. Svoju mezimicu sahranili su ponedeljak i nisu želeli da pričaju o tužnom događaju koji ih je zadesio. Suze ne mogu da zaustave ni kolege iz Doma zdravlja u Kovačici koji su i dalje u šoku zbog tragične vesti. Ne mogu da prihvate činjenicu da Ivane više nema. Bila je, kako pričaju, jedra, zdrava i uvek nasmejana.

- Teško je sada pričati kako se zarazila. Znamo samo da je izgubila čulo mirisa i odmah je otišla da se testira. Test je u utorak bio pozitivan - priča jedan od Ivaninih prijateljica. - Bila je odmah posle toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je da povraća, bila je kod lekara, javila se Hitnoj pomoći. U nedelju ujutro se ponovo javila rekavši da joj je opet loše, tada doktori nisu uspeli da joj izmere donji pritisak, pa su je odmah poslali u bolnicu.

Kolima Hitne pomoći iz Crepaje su, u nedelju, krenuli za Pančevo. Međutim, na putu do bolnice stanje joj se naglo pogoršalo, i pored napora lekara i reanimacije, nisu uspeli da je povrate. Preminula je na vratima bolnice. Pretpostavke su da je navodno neki tromb krenuo i da je on doveo do tragičnog ishoda, međutim porodica nije želela da komentariše navode. Nemi od bola, nisu mogli da govore o mogućim uzrocima koji su doveli do najgoreg ishoda.

RADILA KAO STOMATOLOG

IVANA Latovljev u roku je završila studije i ubrzo nakon diplomiranja zaposlila se u Domu zdravlja u Kovačici. Kolege za nju imaju samo reči hvale, ali i pacijenti koji je pamte kao vrlo prijatnu i ljupku osobu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Poslat dopis svim školama, tiče se godišnjice masakra u OŠ Vladislav Ribnikar