KOMEMORACIJA POVODOM SMRTI MARKA ŽIVIĆA: Kolege i prijatelji se opraštaju od poznatog glumca (FOTO / VIDEO)

Novosti online

19. 10. 2021. u 12:06

U BEOGRADSKOM dramskom pozorištu održana je komemoracija povodom smrti glumca Marka Živića (1972—2021), koji je prošle nedelje preminuo od posledica virusa korona. Od voljenog umetnika došle su da se oproste brojne njegove kolege, prijatelji...

КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ МАРКА ЖИВИЋА: Колеге и пријатељи се опраштају од познатог глумца (ФОТО / ВИДЕО)

Foto: V. Danilov

Na komemoraciji su bili prisutni Milica Milša, Žarko Jokanović, Petar Benčina, Dejan Lutkić, Sandra Bugarski, Srđan Timarov, Vesna Čipčić i drugi...

Na početku pušteni su inserti iz ostvarenja u kojima je Marko Živić učestvovao. Od televizijskih projekata, do njegovih glumačkih bravura u filmovima, serijama, pozorištu.

 

Miloš Biković, koji je sarađivao sam Markom u predstavi "Kada su cvetale tikve" i filmskom serijalu "Montevideo", prisetio se lepih životnih trenutaka sa Živićem.

- Marka sam upoznao 2005. godine u "Dadovu". Radili smo neku novogodišnju tezgu. Taj osmeh, ta šala, to što je nosio sa sobom, kao štit, kao zaštitni znak, to je ono po čemu ću ga pamtiti - rekao je Biković.

Slobodan Boda Ninković je u svom govoru naveo da je bio blizak sa Markom Živićem.

- Marko je za mene maslačak. Marko, ovo nije bio dogovor. Trebalo je mene da ispratiš u penziju - rekao je Boda Ninković.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)