SREĆKO PREBAČEN NA LEČENJE U BEOGRAD: Poznato stanje Srbina kog su ranili albanski specijalci

Novosti online

18. 10. 2021. u 15:59

SREĆKO Sofronijević, Srbin koji je teško povređen od strane specijalne policije tzv. Kosova u neredima 13. oktobra, prebačen je na lečenje u Beograd.

СРЕЋКО ПРЕБАЧЕН НА ЛЕЧЕЊЕ У БЕОГРАД: Познато стање Србина ког су ранили албански специјалци

Foto P. Milošević

Ovu informaciju dao je doktor Zlatan Elek iz Kosovske Mitrovice.

- Stabilno je, ali zbog mogućih novih komplikacija transportovan je u Beograd - kazao je Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Sofronijević je na lečenju u Urgentnom centru.

On je po ranjavanju bio smešten na odeljenje intenzivne nege u KBC Kosovska Mitrovica, nakon što je hitno operisan.

Sofronijeviću je metak povredio desnu lopaticu, desno drugo rebro i izašao na prednju stranu vrata. Njemu je metak maltene prošao kroz desnu stranu plućnog krila.

Ovaj Srbin pogođen je s leđa.

(Telegraf)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK SA KOSOVA: Odjekuju rafali, Albanci pucaju po Srbima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...