MINISTAR VULIN: Objekti "Pošte Srbije" bezbedni - Građani Srbije mogu da budu mirni i spokojni

Novosti online

06. 10. 2021. u 13:04

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa direktorom „Pošta Srbije“ Zoranom Đorđevićem o modalitetima unapređenja i podizanja nivoa bezbednosti u objektima ovog javnog preduzeća.

МИНИСТАР ВУЛИН: Објекти Поште Србије безбедни - Грађани Србије могу да буду мирни и спокојни

Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da su objekti "Pošte Srbije" bezbedni, ali da će se raditi na tome da budu još bezbedniji i zaštićeniji. Ministar Vulin je poručio da  zaposleni i građani koji posećuju objekte ovog javnog preduzeća, pre svega naši penzioneri, mogu da budu mirni i spokojni, jer je njihova policija tu.

- Zahvaljujući brzom i efikasnom radu pripadnika policije u poslednje tri nedelje uhapšeno je više kriminalnih grupa koje su pljačkale "Pošte Srbije". Pripadnici policije su u Beogradu brzom akcijom uhapsili tri osobe neposredno nakon izvršene teške krađe u pošti u Užicu i rasvetlili više ovih krivičnih dela na prostoru Beograda za koje se terete osumnjičeni. Ukraden novac, više od 700.000 dinara, pronađen je kod osumnjičenih i vraćen pošti u Užicu - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- U prethodnom periodu policija je svojim intenzivnim radom rasvetlila veći broj razbojništava i krađa počinjenih na štetu "Pošte Srbije" i u Šapcu, i u Babušnici, i u drugim mestima u Srbiji. U tri slučaja policija je počinioce uhapsila neposredno nakon izvršenog krivičnog dela - kazao je ministar Vulin.

Direktor "Pošte Srbije" Zoran Đorđević zahvalio se ministru Vulinu i pripadnicima policije na efikasnom i odgovornom radu i istakao da su u poslednjem periodu objekti pošte znatno bezbedniji, a da se radnici pošte i građani osećaju mnogo sigurnije i zaštićenije.

Sastanku su prisustvovali i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić kao i direktor Prateće funkcije bezbednosti i zaštite „Pošta Srbije“ Marina Furtula.

BONUS VIDEO:

VULIN SA VATROGASCIMA NA NOVOM BEOGRADU: Požar i dalje bukti u Bloku 70

 

ZAPRATITE NPORATL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)