ČUDO U "POTERI": Penzionisana profesorka odbranila 700.000 dinara!

Novosti online

27. 09. 2021. u 22:28

LjILjANA Radulović Dimitrov (67) postigla je čudo u kvizu "Potera" kao prva žena i drugi takmičar posle Siniše Vulića kome je pošlo za rukom da odbrani čak 700.000 dinara.

ЧУДО У ПОТЕРИ: Пензионисана професорка одбранила 700.000 динара!

Foto: Printskrin RTS

Ona je rekla da su je u "Poteru" prijavila deca, uproks tome što nije planirala da se prijavljuje bilo gde posle "Slagalice" u kojoj je učestvovala.

- Bila sam učesnik "Slagalice" pre četiri godine, gde su me svi otpisali kada sam se pojavila. Na kraju sam stigla do 4. mesta i rekla sam sebi da neću više učestvovati. Međutim, deca su me ponovo prijavila, ja sam mirovala četiri godine kao olimpijac - kazala je Ljiljana.

Profesorka u penziji godinama je predavala ustav i pravo u Gimnaziji "Jovan Jovanović Zmaj" u Novom Sadu, koju je i sama pohađala. Sada dane provodi uzgajajuci cveće i željno isčekuje odmor sa svojim unucima.

(Kurir)

BONUS VIDEO - JESENjA IGRA BOJA: Zlatar je vazdušna banja za "punjenje baterija" i jačanje imuniteta

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade