POZNATO OD ČEGA JE PREMINUO DOKTOR COLIĆ: Brat velikog stručnjaka progovorio o njegovoj smrti

Novosti online

26. 09. 2021. u 18:02

DOKTOR Miodrag Colić preminuo je u 64. godini života i mnoge javne ličnosti uputile su poslednji pozdrav doktoru sa kojim su sarađivale.

ПОЗНАТО ОД ЧЕГА ЈЕ ПРЕМИНУО ДОКТОР ЦОЛИЋ: Брат великог стручњака проговорио о његовој смрти

Foto: Printscreen/YouTube/RTS

Ovim povodom oglasio se njegov brat, specijalista opšte hirurgije Milan Colić.

S obzirom na komentare nakon njegove smrti, Miodrag je bio izuzetno voljen i cenjen, a Milan priznaje da njegov brat zaista jeste bio takav kakvim ga opisuju.

- Šta ja da vam kažem, to je sve tačno. Ja kao njegov brat, prosto nema smisla da vam pričam o njemu. Čak i da nije tako, ja kao brat bih mogao da budem subjektivan. Bolje nekog drugog pitajte. Naravno da je bio.

Foto: Arhiva Novosti/V. Danilov

 

Mnogi su bili iznenađeni kad su čuli tužne vesti, a Milan Colić objašnjava kako Miodragova smrt ipak, nije bila iznenađenje za njemu bliske ljude.

- Ko je znao taj je i očekivao. On je imao neurološko oboljenje koje je trajalo prilično dugo, dugi niz godina. Ovo je očekivani završetak jedne duge i teške bolesti - rekao je Colić, a onda otkrio kako se supruga i deca njegovog brata nose sa ovom situacijom.

- Supruga i deca su koliko mogu pribrani u takvoj situaciji. Šta se može, stvari ne mogu da se promene - rekao je doktor Milan Colić.

Prof. dr Miodrag Colić je bio je svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva.

- Svojim naučnim i stručnim iskustvom dao je veliki doprinos prepoznavanju ugledu našeg udruženja i profesije. Dugo godina je dostojno predstavljao srpsku plastičnu hirurgiju u svetu. Sa ponosom ćemo čuvati uspomenu na njega - napisali su članovi ISAPS-a (Međunarodnog udruženja estetskih hirurga) u saopštenju.

(Blic)

BONUS VIDEO - Sahrana Dušana Dude Ivkovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas