NE POŽELETI OVO NIKOM: Oglasio se otac devojčice koja je najteže povređena juče kada je autobus u Zemunu uleteo u dečiji park

Novosti online

25. 09. 2021. u 10:28

GRADSKI autobus sa linije 45 uleteo je juče u Krajiškoj ulici u Zemunu u dečje igralište, povredivši pritom četvoro dece.

НЕ ПОЖЕЛЕТИ ОВО НИКОМ: Огласио се отац девојчице која је најтеже повређена јуче када је аутобус у Земуну улетео у дечији парк

Foto: D. Milovanović

- Autobus mi je danas udario dete jer je uleteo, pazi sad, kroz igralište. Otvoreni prelom potkolenice, hematom na sred čela. Gledao sam sve svojim očima mislio sam da sam je izgubio... Ne poželeti ovo nikom- napisao je otac devojčice koja je juče povređena.

Ovako je na Tviteru napisao muškarac koji se predstavio kao otac devojčice povređene u nesreći u Krajiškoj ulici u Zemunu kada je vozač autobusa na liniji 45 uleteo u dečji park usred bela dana.

Otac dvogodišnjakije, kako se predstavio, napisao je i da je još u šoku jer je video, svoje dete kako "leti od udarca". Korisnici Tvitera su mu uputili reči podrške i želje za brz oporavak deteta.

U nesreći je povređeno još troje mališana koji su nakon lekarske pomoći pušteni na kućno lečenje pošto nemaju teške povrede, potvrdio je juče gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić. Povređene su i dve devojke. Autobus je prilikom uletanja u park oštetio dva parkirana vozila u kojima, srećom, nije bilo ljudi, a skoro sav mobilijar u parkiću je polomljen.

Najteže povrede zadobila je dvogodišnja devojčica T. T. koja se u trenutku nesreće nalazila u autobusu. Radojičić je dodao da je malena smeštena na intenzivnu negu dečije klinike "Tiršova", ali, srećom, nije životno ugrožena. Istu informaciju na Tviteru je potvrdio i muškarac koji se predstavio kao njen otac.

BONUS VIDEO:

JEZIVI SNIMAK NESREĆE U ZEMUNU: Autobus nekontrolisano naleteo u park, deca povređena-vozač pobegao

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest