ČOVEK UJEO ČOVEKA! Srbin u tuči odgrizao deo uva Bečliji

I. S.

24. 09. 2021. u 18:09

NESVAKIDAŠNjI indicent sa ovakvim epilogom zbio se u austrijskoj prestonici Beču.

ЧОВЕК УЈЕО ЧОВЕКА! Србин у тучи одгризао део ува Бечлији

Foto: Tanjug/AP

Šok i nevericu izazvao je jedan Srbin (37), koji se na metro stanici "Šotenring" sukobio sa dvojicom putnika, pa je jednom odgrizao parče uveta, a drugog ugrizao za leđa. Oba povređena uputila su se potom u bolnicu, a nakon zbrinjavanja u policiju gde su podneli prijavu protiv "poludelog napadača".

Portparol bečke policije Markus Ditrih, potvrdio je za "Kronencajtung" da im je poznato o kome se radi i da je istraga u toku. Ovaj austrijski dnevnik iznosi detalje koji su prethodili incidentu. Povređeni mladići su, sa još jednim drugom, nosili tepih koji je trebalo da isporuče. Na stanici "Šotenring", odlučili su da se malo našale, pa su razmotali tepih i legli na njega, fotografišući se u različitim pozama.

Njihovo ponašanje nije se dopalo putniku za kog se kasnije ispostavilo da je srpski državljanin. Došlo je do svađe, a posle razmene "argumenata" i uvreda i do nanošenja telesnih povreda. Do eskalacije nasilja došlo je na pokretnim stepenicama.

- Zgrabio me je i nekako sam se našao njemu okrenut leđima, odjednom, nisam mogao da verujem da se to dešava, snažno me je ugrizao za leđa - priča student(24). - Moj prijatelj je prošao još gore, fali mu deo uveta!

I Srbin, koji je naneo povrede mladićima, takođe je podneo krivičnu prijavu, navodi "Kronencajtung". Njega je policija nešto posle krvavog incidenta pronašla na istoj metro-stanici sa lakšim povredema na glavi. Srbin tvrdi da su u svađi učestvovala petorica mladića i da je za svađu kriv i alkohol.

Portal OE-24, prenosi detalje o izgledu napadača, koje je na društvenoj mreži Instagram, objavio treći mladić (21), koji je prošao nepovređen. Srbin je, navodno, bio ćelav, imao brkove i tetovažu na levoj pesnici.

- Najpre nas je nazvao slabićima i homićima, a zatim nas je ovaj čovek, koji je bio ekstremno agresivan fizički i napao - napisao je mladić kome je napadač odgrizao komad uveta. - Kad sam pokušao da ga rečima umirim, u nadi da ćemo se udaljiti bez posledica, nasrnuo je na mene i ugrizao me.

GRAĐANI ZVALI U POMOĆ

POLICIJA je na mesto incidenta stigla po pozivu sugrađana koji su se zatekli u blizini. Kad su policajci došli, nisu zatekli ni jednog od povređenih mladića, niti trećeg koji je bio u njihovom društvu, a prošao neozleđen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara