KO NE HRANI VOJSKU SVOJU, HRANIĆE TUĐU! Miloš Vučević u komandi Prve kopnene brigade u Novom Sadu (FOTO)

J.S.

22. 09. 2021. u 21:35

GRADONAČELNIK Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas komandu Prve kopnene brigade i razgovarao sa komandantom brigadnim generalom Zoranom Naskovićem i grupom oficira.

КО НЕ ХРАНИ ВОЈСКУ СВОЈУ, ХРАНИЋЕ ТУЂУ! Милош Вучевић у команди Прве копнене бригаде у Новом Саду (ФОТО)

Foto: Instagram/Miloš Vučević

Utiske sa ovog sastanka podelio je na svom Instagram profilu.

- Ko ne hrani svoju vojsku, hraniće tuđu! Otac sam dvojice sinova i bio bih veoma srećan da se vrati obavezni vojni rok, jer vojnici su požrtvovani ljudi i pravi domaćini. Baš s tako dobrim ljudima danas sam uživao družeći se u komandi Prve kopnene brigade, gde sam razgovarao sa komandantom, brigadnim generalom Zoranom Naskovićem i grupom oficira ove brigade - naveo je prvi čovek Novog Sada na svom Instagram profilu.

Vučević je podsetio da je Grad pomogao rekonstrukciju krova i fasade komande, ograde Doma vojske kao i rekonstrukciju kasarne Tvrđava sa oko 120 milona dinara.

- Pomoć ćemo nastaviti, jer oficiri sa kojima sam se družio svojom profesionalnošću i patriotizmom to i te kako zaslužuju. Vojska Srbije je najbolje što ova zemlja ima, treba da smo ponosni na nju i njene pripadnike. Nama je čast, privilegija, pa tek onda i obaveza da sarađujemo s vama! - napisao je Vučević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije