SLEDI DRASTIČNO POGORŠANJE VREMENA: Meteorolog Đorđe Đurić najavio kišu i grmljavinu

Novosti online

16. 09. 2021. u 11:16

IZ Republičkog hidrometeorološkog zavoda stiglo je saopštenje da nas do vikenda čeka toplo vreme, sa povremenom kišom, a kakvo će vreme biti za vikend i nakon njega otkrio je meteorolog Đorđe Đurić.

СЛЕДИ ДРАСТИЧНО ПОГОРШАЊЕ ВРЕМЕНА: Метеоролог Ђорђе Ђурић најавио кишу и грмљавину

Foto: Depositphotos/Printscreen

Vreme sutra doneće kišu i grmljavine.

- Još danas ćemo uživati u letnjem vremenu, mada će biti dosta oblaka koji najavljuju pogoršanje vremena koje nas očekuje od sutra. Od sutra sledi pogoršanje vremena, povremene kiše sa grimljavinom, koje su rezervisane za pred kraj dana. Tada će temperatura biti u padu. Već za vikend možemo očekivati prave jesenje temperature i to u rasponu od 20 do 26 stepeni - najavio je Đorđe Đurić vreme za vikend i dodao da se ipak nećemo pozdraviti sa suncem za ovu godinu:

- Biće i dalje sunca. Sada ulazimo u jedan hladniji period, očekuje se smena sunca i oblaka, biće češće i kiše, a od sledeće nedelje temperature će biti prave jesenje. Dakle, padaće ispod 20 stepeni, ali dobra vest je da prema trenutnim prognozama negde tamo na samom kraju septembra i početkom oktobra temperature budu u porastu, i možemo očekivati neki uvod u Miholjsko leto - rekao je Đorđe Đurić i dodao da sneg ne treba očekivati u naredna dva meseca.

Đurić navodi da nakon zahlađenja stižu i topliji dani.

On navodi da je rano za prognoziranje zime, ali da vremenska prognoza kaže da prve pahulje treba očekivati tek za dva, dva i po meseca.

(Kurir TV)

BONUS VIDEO ČUVA MOŠTI DVOJICE SVETITELjA: Manastir Tumane mnogi pohode, a imaju valjan razlog

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)